Εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2020 ? 2021 από 15 έως και 29 Μαΐου 2020 (10:00΄ π.μ. ? 12:00΄ π.μ.)

Παρακαλούμε τους γονείς, που επιθυμούν, να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2020 ? 2021 να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη σχετική Αίτηση ? Δήλωση επισυνάπτοντας τις βεβαιώσεις εργασίας ή την κάρτα ανεργίας (φωτοτυπία) και των δύο γονέων ή τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια του/της μαθητή/τριας ανήκει σε ευπαθή κοινωνική ομάδα. Η κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και θα γίνονται δεκτές μόνον πλήρεις, με όλα τα δικαιολογητικά. Το e mail του σχολείου είναι: mail@4dim-ptolem.koz.sch.gr Παρακαλούνται οι γονείς κατά την προσέλευση τους στο σχολείο (καθημερινά από 10:00΄ π.μ. έως 12:00΄ π.μ.) να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής που έχει θέσει σε εφαρμογή ο ΕΟΔΥ ( γάντια, μάσκες, αποστάσεις).

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

1.Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
2.Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις κ.λ.π.

Παρακαλούμε πολύ να καταθέσετε αίτηση όσοι γονείς έχετε απόλυτη ανάγκη να φοιτήσει το παιδί σας στο Ολοήμερο. Επίσης, η φοίτηση να διαρκέσει καθ? όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, να υπάρχει σταθερότητα στην ώρα αποχώρησης (κυρίως όσοι αποχωρούν στις 16.00), διότι βάσει των παραπάνω, δημιουργούνται τα τμήματα και κατανέμονται οι ώρες διδασκαλίας στους εκπαιδευτικούς. Διακοπή φοίτησης ή αλλαγή στην ώρα αποχώρησης ενδεχομένως να επιφέρει αναστάτωση τόσο στο Ολοήμερο, όσο και στο Πρωινό Πρόγραμμα εξαιτίας της ανακατανομής των διδακτικών ωρών που έχουν ανατεθεί στους εκπαιδευτικούς. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει και το τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00) αν υπάρχει συμμετοχή σε αυτό από τους μαθητές/τριες που θα εγγραφούν στο ολοήμερο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...