Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής από τη Δ/νση Τροχαίας Πτολεμαΐδας!

Προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 4-5-2023 στο σχολείο μας , στο πλαίσιο ενημερωτικού προγράμματος για την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια.όπου συνομίλησαν με τα παιδιά της Γ ‘ και Δ’ τάξης για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ενημερωτικό πρόγραμμα και πήραν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το θέμα. Ενημερώθηκαν και έμαθαν πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια ως πεζοί και ως ποδηλάτες, πώς να ταξιδεύουν ως επιβάτες στο αυτοκίνητο και στο λεωφορείο και πώς να επιλέγουν χώρους για να παίζουν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Πτολεμαΐδας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ιδιαίτερα τον υπαστυνόμο κ. Βούρα Ματθαίο και την υπαρχιφύλακα κα Παπαπαναγιώτου Φωτεινή για το ξεχωριστό μάθημα που μας χάρισαν με τόση προθυμία και αμεσότητα συμβάλλοντας στην εδραίωση των σωστών στάσεων και συμπεριφορών, ώστε να κυκλοφορούμε σωστά και με ασφάλεια ως πεζοί, ως επιβάτες και ως οδηγοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...