Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία! Εργαστήριο δεξιοτήτων Γ1-Γ2

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων Γ1 και Γ2, Γκάτζιου Αναστασία και Ιωακειμίδης Παύλος, κάναμε μια μεγάλη βόλτα στους δρόμους της Πτολεμαΐδας, με σκοπό να ολοκληρώσουμε τις δράσεις της θεματικής ενότητας των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα «Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία».

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας, καθαριότητας και πρασίνου κ. Κεσκερίδη Χρήστο, για την άδεια ανάρτησης των πληροφοριών, τον Δ/ντη του Σχολείου μας κ. Ηλιάδη Ηλία καθώς και την κα Χριστοφορίδου Αλεξάνδρα, εκπαιδευτικό πληροφορικής του σχολείου μας, για τη βοήθεια και υποστήριξη που μας παρείχαν. Ευχαριστούμε επίσης την κα Τορομανίδου Ελένη για τα υπέροχα κεράσματα που μας προσέφερε.

Αφού μελετήσαμε χάρτες της πόλης μας, αφού περιηγηθήκαμε σε αυτήν με τη βοήθεια του google earth και μιλήσαμε για τον τρόπο και τους λόγους, για τους οποίους δίνονται οι ονομασίες στις οδούς των πόλεων, ανέλαβε ο κάθε μαθητής και η κάθε μαθήτρια να βρει και να καταγράψει με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή πληροφορίες για το όνομα μιας οδού της Πτολεμαΐδας . Κατόπιν εκτυπώσαμε τις πληροφορίες σε χαρτιά και αφού τα πλαστικοποιήσαμε, σήμερα τα τοποθέτησαμε στις πινακίδες των οδών, ώστε να μπορούν να διαβαστούν από τους πεζούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...