ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό!

Με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών της Δ τάξης του σχολείου μας την Τετάρτη 8-6-2022, έγινε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό» από την ΔΙΑΔΥΜΑ.

Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό» λαμβάνει έγκριση από το Υπ. Παιδείας από το 2015, υλοποιείται από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας και αξιολογείται ετησίως. Βασικός κορμός του προγράμματος είναι η παρουσίαση σε μορφή Powerpoint μιας σειράς εικόνων που καλύπτουν θεματικά όλη τη δομή του περιβαλλοντικού προγράμματος με την ταυτόχρονη αφηγηματική και επεξηγηματική ανάπτυξη που γίνεται από τον παρουσιαστή του προγράμματος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το υλικό είναι διαβαθμισμένο σε 4 επίπεδα: το 1ο επίπεδο αφορά τους μαθητές του νηπιαγωγείου, το 2ο των πρώτων τάξεων του Δημοτικού (Α’, Β’ και Γ΄ τάξη), το 3ο τους μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού σχολείου (Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄) και το τελευταίο τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου.

Ευχαριστούμε την κ. Καραπάτσιου Ευγενία για την παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος με την ταυτόχρονη αφηγηματική και επεξηγηματική ανάπτυξη που πραγματοποίησε στα πλαίσια υλοποίησής του με τους μαθητές Δ τάξης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...